Echipa de baschet masculin U16 a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, lovită de coronavirus! I s-a interzis participarea la turneul final al Campionatului Național

Publicitate

Coronavirusul a lovit în plin echipa de baschet masculin U16 a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște!

Forul național de baschet a interzis echipei să participle la turneul final al Campionatului Național de la Ploiești, după ce în cadrul lotului acesteia a fost depistat un sportiv cu COVID-19.

Chiar dacă DSP Dâmbovița a înaintat clubului un document din care reiese că jucătorul infectat nu a fost contact al celorlați componenți ai lotului și al staff-ului tehnic, FRB nu a permis formației târgoviștene prezența la ediția din acest an a turneului final.

S-a luat decizia ca CSS Târgoviște să nu participe la Ploiești. A prezentat un caz pozitiv și noi am luat această decizie. Am vrut să păstrăm… Aici sunt 400 și ceva de sportivi. În momentul în care apare un caz, e foarte greu să spui că acel sportiv nu a luat contact cu colegii săi. Pe noi ne interesează siguranța medicală a participanților de la Ploiești. Noi am avut aici 320 de teste, negative toate. Am închis prima serie, fără nicio problemă”, a precizat Tiberiu Rist, directorul de comunicare al forului național de baschet, pentru site-ul baschet.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!