Dublele legitimări au luat amploare în fotbalul dâmbovițean! Recolta Gura Șuții, implicată într-un astfel de scandal. “Eu am transferul său legal, de la Poiana Lacului”

Publicitate

Scandalul dublelor legitimări a pus pe jar fotbalul mic dâmbovițean. Fenomenul a luat amploare în campionatul județean, iar cazurile sunt tot mai numeroase. După ce ACS Tărtășești a prins mai mulți jucători pe fals la Gaz Metan Finta, o astfel de speță a apărut și în dreptul Recoltei Gura Șuții. În lotul divizionarei D se regăsește Ionuț Enache, jucător legitimat și la Atletic Bradu, componentă a Ligii a 3-a.

Constantin Dinu, primarul-antrenor de la Recolta, a considerat că actele jucătorului le-a luat din Argeș, de la Poiana Lacului, iar ultima formație la care a evoluat a fost Urban Titu.
“Enache e bun de joc doar la Gura Șuții. Dacă are dublă legitimare asta nu e treaba mea. Eu am transferul său legal, de la Poiana Lacului. Știu că el a jucat ultima dată la Titu, eu nu știu nimic de Bradu. Nu cred că Bradu riscă cu un astfel de jucător. E treaba lui și va răspunde pentru ce a făcut, dacă se adeverește acest lucru. O să vorbesc și cu jucătorul să văd care e situația lui. Eu știu că e bun de joc la noi. Pe mine mă surpride cum a jucat Enache fundaș central la Bradu, pentru că el toată cariera a evoluat doar atacant. Să nu fie vreo confuzie. Și la Titu a jucat tot vârf de atac. O să lumuresc situația în privința jucătorului. O să merg la AJF Argeș și la FRF să văd care e situația fotbalistului. Dacă se adeverește că este și jucătorul Bradului, atunci de la noi dispare imediat”, ne-a declarat primarul-antrenor de la Recolta.
Pe de altă parte, fostul antrenor de la Gura Șuții, Marinică Ionică a lăsat de înțeles că Ionuț Enache este legitimat și la Bradu. “Din ce știu eu jucătorul are dublă legitimare. Atât la Gura Șuții, cât și la Bradu. Domnul primar de Gura Șuții a răspuns tot timpul pentru el”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele