Dublă crimă înfiorătoare! Doi tineri iubiți, uciși cu sânge rece. Cadavrele au fost ascunse într-o casă părăsită

Publicitate

Soartă crudă pentru doi tineri îndrăgostiți! Un adolescent de 18 ani și o fată de 16 ani, din județul Teleorman, au sfârșit într-un mod cumplit, în noaptea de 24 spre 25 octombrie. Cei doi tineri au fost omorâți cu sânge rece în propria casă, de către un bărbat de 24 de ani, iar apoi, cadavrele le-au fost ascunse într-o casă părăsită.

Totul a ieșit la iveală după ce fratele băiatului ucis a anunțat autoritățile cu privire la dispariția adolescentului și a prietenei lui în vârstă de 16 ani. Cei doi tineri locuiau într-o locuință din orașul Turnu Măgurele.

În ziua de 25 octombrie, a. c., un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într- o casă de locuit părăsită.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman”, transmite IPJ Teleorman, potrivit m.turnucustiri.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!