Dezastru la concursul pentru șefia Caselor Județene pentru Asigurări de Sănătate! Cei patru pentru candidați care aspirau la postul de director al CJAS Dâmbovița au fost respinși

Publicitate

Fisco total la concursul pentru șefia Caselor Județene pentru Asigurări de Sănătate! După afișarea rezultatelor de la concursuri, doar 5 dintre cei 33 de candidați au reușit să promoveze acest examen. Restul, fie au fost respinși, fie nu s-au prezentat.

Situația a fost una dezastruoasă și la nivelul Casei Județene pentru Asigurări Dâmbovița. Pentru fotoliul de director al CJAS Dâmbovița s-au “bătut” patru candidați, dar niciunul nu a reușit să obțină punctajul minim (70 puncte) pentru a fi declarat admis.

În urma informațiilor oferite de CNAS, punctajele obținute de cei patru candidați dâmbovițeni au fost următoarele: 47.05, 37.60, 29.10 și 11.30. Per ansamblu, reprezentațiile oferite de candidații din Dâmbovița au fost unele dintre cele mai slabe la nivel național.

Potrivit, incomod-media.ro, candidații din Dâmbovița înscriși la acest concurs au fost: Cristina Sima, Niculina Sandu, Liliana Temergan și Zamfira Ana Maria Dragotă. Cum niciun candidat nu a reușit să promoveze examenul, postul din Dâmbovița va fi din nou scos la concurs.

La concursul din data de 6 mai, la nivel național s-au înscris 54 de candidați, pentru posturile de director din cadrul a 35 de CJAS-uri, plus municipiul București. La concurs, în schimb, s-au prezentat doar 33 de candidați, iar dintre aceștia cei mai mulți au fost din Dâmbovița.

Cele 5 case județene de asigurări de sănătate care vor avea un director desemnat prin concurs sunt cele din Maramureș, Iași, Tulcea, Cluj și Bistrița-Năsăud.

După aflarea rezultatelor, fostul ministru al Sănătății, dâmbovițeanul Vlad Voiculescu, a postat un mesaj pe Facebook.

“Tocmai s-au afișat rezultatele examenului național scris pentru casele județene de sănătate.

5 din 33 au promovat.

Ca să promovezi trebuia notă de peste 7.

19 candidați au luat sub 5.

26 candidați au luat sub 6.

21 nu s-au prezentat la concurs.

Mai e mult până departe.

Concursurile pe bune sunt însă un început bun”a transmis Vlad Voiculescu pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!