Destin crunt pentru un bărbat! A murit strivit de tractorul cu care transporta lemne

Sursă foto: ziaruldebacau.ro
Publicitate

Sfârșit cumplit pentru un bărbat care transporta lemne cu tractorul! Acesta a murit strivit de utilajul agricol pe care îl conducea. Nenorocirea a avut loc în momentul când tractorul cu o remorcă încărcată cu lemne s-a răsturnat. Bărbatul și-a pierdut viața după ce a fost prins sub utilajul agricol. Tragedia s-a consumat pe un drum forestier din localitatea Buhoci, județul Bacău.

Pompierii militari s-au deplasat în scurt timp la fața locului. Astfel, la locul accidentului au ajuns o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție, dar și un echipaj SAJ.

„Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Buhoci, în urma unui apel care anunța producerea unui accident rutier. De urgență, la locul indicat, s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SAJ. La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat faptul că în accident este implicat un utilaj agricol, răsturnat

Conducătorul utilajului, a fost descarcerat de pompierii militari, cu ajutorul accesoriilor din dotare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a transmis ISU Bacău, potrivit ziaruldebacau.ro.  

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!