Desfigurat de o haită de câini! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, mușcat de patru maidanezi

Publicitate

A fost teroare pe o stradă din municipiul Iași! Un bărbat de 65 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat pe stradă de 4 câini fără stăpân. Acesta a ajuns la unitatea spitalicească aproape desfigurat și a fost foarte aproape de a rămâne fără auz. Pensionarul a fost salvat din mijlocul animalelor de un trecător.

„A fost adus din loc public pentru plăgi multiple mușcate de către patru câini fără stăpân. Pacientul prezenta plăgi mușcate la nivel auricular stâng – cu importantă lipsă de substanță la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii maseterine și geniene stângi și plăgi escoriate la nivelul omoplaților bilateral. După consulturile de specialitate – ORL, OMF, Chirurgie Generală și Boli Infecțioase în vederea stabilirii conduitei terapeutice, pacientul a rămas internat pe clinica de ORL”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD, pentru ziaruldeiasi.ro. 

Nu este singurul incident de acest fel petrecut în municipiul Iași. În urmă cu câțiva ani, un bărbat a suferit răni grave la nivelul organelor genitale.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!