Degradarea continuă în fotbalul dâmbovițean! Meci întrerupt. „Nesimțirea a întrecut orice limită”. Un observator s-a retras după ce a fost jignit în ultimul hal

Publicitate

Lucrurile nocive continuă să fie în prim-plan în campionatul județean de fotbal. Astfel de lucruri au ieșit în relief și în etapa a unsprezecea din cadrul întrecerii. Disputa care a ieșit din plin în evidență a fost cea dintre Gloria Cornești – ACS Coada Izvorului.

Arbitrul întâlnirii a fost nevoit să fluiere finalul de meci cu 20 de minute mai devreme, după ce formația oaspete a rămas în doar șase jucători pe teren. Cum scorul era 9-0 pentru gazde, de frică să nu mai încaseze nici un gol, adversarul s-a autoexclus. Pe rând, mai mulți jucători de la Coada Izvorului s-au dat accidentați și astfel au părăsit terenul de joc.

Nelu Radu: “Se ajunge la astfel de lucruri pentru că le permite AJF Dâmbovița”
Gestul l-a deranjat foarte mult și pe Nelu Radu, finanțatorul și antrenorul Gloriei Cornești. Acesta a precizat că vina principală pentru astfel de lucruri dăunătoare o poartă în principal conducătorii Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, fiindcă nu aplică pedepse drastice celor care apelează la asemenea tertipuri. “Meciul s-a terminat mai devreme pentru că adversarul a rămas în efectiv incomplet. S-au dat accidentați fiindcă le-a fost frică să nu mai încaseze și alte goluri. Nesimțirea a întrecut orice limită. Înaintea jocului eu știam că ei nu prea au vrut să vină la meci. Cei de acolo m-au sunat și mi-au spus că nu vor să se prezinte, pentru că le dăm multe goluri. Le-am explicat să vină la joc pentru a face totuși un antrenament. Se fac astfel de lucruri pentru că le permite AJF Dâmbovița și cei din comisii. În urmă cu mai mulți ani nu se întâmpla așa ceva deoarece pedepsele erau dure. Cum comisiile nu își fac treaba e normal să se ajungă la asemenea lucruri ”. Tot în această etapă, Viorel Orbeci, a spus pas meseriei de observator după ce a fost jignit fără limite la meciul dintre dintre Unirea Ungureni – Roberto Ziduri. Supervizorul a plecat înainte de startul jocului, dar nu înainte de a-l anunța pe Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița.

Liga 4-a – Rezultate – Etapa a 11-a
Colibași – IL Caragiale 4-2
Ulmi – Fieni 2-0
Brezoaele – Pierșinari 3-1
Zăvoiu – Bucșani 3-7
Moroeni – Dragomirești 5-1
Ungureni – Ziduri 2-2
Ghimpați – Petrolul Tgv. 3-2
Cornești – Coada Izvorului 9-0 (interupt în min. 70)
Mătăsaru – Gura Șuții 1-4.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele