De urgență la spital după ce a înghițit o monedă de 10 bani! O copilă de 4 ani a trecut prin momente groaznice

Publicitate

O clipă de neatenție din partea părinților era să coste viața unei fetițe de 4 ani! Copila a înghițit o monedă de 10 bani și s-a aflat la doar un pas de sufocare, după ce i s-a înțepenit în gât.

Incidentul s-a petrecut în județul Botoșani. Minora a fost transportată de urgență la spital din Botoșani, dar cum acolo nu exista un medic de gardă, micuța a fost transferată la Spitalul Sf. Maria din Iași.

„A fost vorba despre o monedă de 10 bani, blocată la nivelul căilor respiratorii aeriene superioare. Copilul era stabil din punct de vedere hemodinamic, fiind transferat transferat la Spital Sf. Maria din Iași”, a transmis medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoșani, pentru monitortulbt.ro. 

Incidentul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, în timp ce copila se juca cu tatăul său în pat. Speriat de cele întâmplate, părintele fetei a luat fata și a transportat-o într-un timp foarte scurt la Urgențe. Medicii i-au făcut acesteia o radiografie și au observat că moneda era blocată în partea superioară esofagului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!