Daniel Popa, un “câine” periculos! “Am revenit la Dinamo mai puternic”. Atacantul dâmbovițean a arătat poftă mare de gol la echipa antrenată de Vasile Miriuță

Publicitate

Ionuț Parghel
Revenirea la Dinamo București în această iarnă îi priește de minune dâmbovițeanului Daniel Popa. Atacantul de 23 de ani traversează o formă excelentă și a ajuns unul dintre golgheterii “câinilor” în acest an. Luni seara, Dinamo a trecut de Concordia Chiajna cu 4-3, iar “Popică” a semnat ultima reușită a formației antrenate de Vasile Miriuță, fructificând perfect pasa lui Salomao, cu zece minute înainte de finalul întâlnirii.

În disputa cu ilfovenii, Popa a intrat în teren în minutul 46, după ce l-a substituit pe Monroy. Golul cu Chiajna a fost al doilea pentru dâmbovițean în acest an în tricoul lui Dinamo, după ce a mai punctat cu o etapă înainte în disputa cu CS U Craiova.

“Vreau să dovedesc că merit să port tricoul lui Dinamo”     

Cele două reușite l-au bucurat din plin pe tenacele atacant. “Sunt foarte bucuros că am revenit la Dinamo cu gol. Sper să continuu și în meciurile următoare în același fel. Mă simt foarte bine la Dinamo și vreau să dau totul pe teren de fiecare dată când antrenorul apelează la mine. Mă așteptam să dau gol și cu Chiajna. Aveam mare încredere în mine, mai ales după reușita cu Craiova. Am revenit la Dinamo mai puternic după experiența de la Botoșani. Vreau să dovedesc că merit să port tricoul lui Dinamo. Secretul pentru acestă formă bună este muncă și iar muncă. Mă simt foarte bine la Dinamo și vreau să ajut cât mai mult această echipă. Îmi doresc să ajung cu Dinamo în play-off și să câștig un trofeu la acest club. Am încredere că putem ajunge în play-off. Dacă antrenorul consideră că trebuie să joc titular eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine”, ne-a declarat Daniel Popa. După reușitele cu Chiajna și Craiova, “Popică” a ajuns la cota 3 în Liga I, după ce și-a mai trecut în cont un gol în echipamentul lui FC Botoșani, în prima parte a campionatului. De asemenea, în tricoul lui Dinamo mai are trei goluri în Cupa Ligii și unul în Cupa României. În urma evoluțiilor arătate la Dinamo, Popa este fotbalistul dâmbovițean al momentului în prima ligă din România.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!