Dâmbovița: O femeie în vârstă de 62 de ani a fost bătută cu sălbăticie de o altă femeie

Publicitate

Ionuț Parghel

O femeie din localitatea Racovița, în vârstă de 62 de ani, a ajuns la spital după ce a fost umilită și bătută cu cruzime, de o altă femeie din localitate, în vârstă de 74 de ani.

Femeia bătută cu sălbăticie a fost găsită pe drum de un trecător, care a sunat imediat la 112, după ce a văzut în ce stare de se afla aceasta

“Polițiștii din cadrul secției Nr. 2 Poliție Rurală Băleni, au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că a găsit o femeie lovită, pe raza localității Racovița.

Deplasați la locul indicat, cei de la Poliția Băleni au constatat că, pe fondul consumului de alcool, o femeie de 74 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi agresat fizic o altă femeie, de 62 de ani, care o ajuta la treburile gospodărești.

Femeia agresată a fost transportată la spital, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, pe numele femeii de 74 de ani”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!