DÂMBOVIŢA: Atenţie, şoferi! Poliţiştii rutieri sunt prezenţi pe principalele drumuri naţionale şi judeţene

Publicitate

Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto: ALEGE VIAȚA! Trafic rutier în siguranță, pe parcursul acestui sfârşit de săptămână. În acest weekend, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe principalele sectoare de drumuri naționale și judeţene, pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei.

În cadrul activităţilor vor fi folosite autospecialele dotate cu sisteme de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.  La activităţi vor participa şi efective de ordine publică, pentru a acorda sprijin colegilor de la rutieră.

Aşadar, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor meteo şi de trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor. Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

IPJ Dâmboviţa

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!