DÂMBOVIȚA: Angajat al Electrica, acuzat că a lovit fără milă un câine aflat într-o curte. “Când am cerut explicații, am fost luată în râs”

Publicitate

Dâmbovița, ieri, 21 septembrie. O echipă de la societatea de furnizare de energie electrică s-ar fi deplasat într-o comună pentru a schimba contorul unei case, amplasat pe stâlpul din fața porții. Plecați de acasă, la serviciu, proprietarii au lăsat câinele liber în curte, Rocky, un câine lup de toată splendoarea, de altfel, pașnic, în vârstă de 1 an. Ca orice patruped care își apără curtea, măcar vocal, câinele a început să latre, prin gard, moment în care unul dintre angajații trimiși să schimbe contorul l-ar fi lovit cu țeavă de plastic în ochi, fără niciun sens și fără ca patrupedul să reprezinte o amenințare reală, spun proprietarii câinelui.

Toată scena a fost văzută de băiatul familiei, aflat în curte la acel moment, care le-a spus părinților ce s-a întâmplat. Confruntați, angajații societății de furnizare de energie electrică nu ar fi recunoscut nimic și ar fi plecat înainte de sosierea polițiștilor chemați la fața locului. “În momentul în care am ajuns acasă acesta (n.r. Rocky) nu putea să țină ochiul drept deschis, iar băiatul meu, care era singur acasă, mi-a explicat că era în curtea casei când l-a văzut pe unul din băieți că ne-a lovit câinele cu o țeavă de plastic. Angajații de la Electrica nu au recunoscut nimic. Când le-am cerut explicații, m-au luat în râs! Nu au așteptat nici măcar poliția”, spune proprietara câinelui.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!