CSM Târgoviște, peste Olympiacos Pireu în primul duel din optimile Challenge Cup. Dragoș Bizdrigheanu: “Setul al doilea a fost unul de infarct. Acesta a dat direcția învingătoarei”

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a luat o opțiune serioasă de calificare în sferturile Challenge Cup după ce a obținut o victorie importantă în fața lui Olympiacos Pireu, în prima manșă a optimilor de finală. Formația dâmbovițeană a trecut în deplasare de campioana Greciei cu scorul de 3-2, la capătul unui meci infernal.

Împotriva grupării din Pireu,  CSM Târgoviște și-a asigurat succesul în “decisiv”, când s-a impus cu 15-13, după ce la capătul primele patru seturi scorul era egal, 2-2. Dragoș Bizdrigheanu, team-managerul formației târgoviștene a considerat că rezultatul obținut de CSM la Pireu este unul fabulos, dar în același timp și unul care le face pe dâmbovițence să fie favorite la urcarea în sferturile de finală. De asemenea, acesta a lăsat de înțeles că adjudecarea setului al doilea a cântărit enom în victoria finală a CSM-ului la Pireu.

“Pentru noi victoria va fi obligatorie și în retur”

Team-mangerul a mai considerat că prin astfel de momente a mai trecut în 2016, la Blaj, în finala campionatului cu echipa din localitate CS Volei Alba. “Un rezultat extraordinar pentru voleiul dâmbovițean obținut în premieră. Sperăm ca după meciul retur, care va fi unul mai mult decât dificil, să ne calificăm în sferturi. Pentru a merge în următoarea fază a competiției trebuie să obținem și acasă victoria cu Olympiacos. A fost un meci dramatic. În primele două seturi am pus o presiune fantastică pe adversar, fapt ce l-a dus să cedeze de fiecare dată. Setul doi, care s-a terminat 27-25 pentru noi, a fost unul de infarct. Acest set a fost cel care a dat direcția învingătoarei. Următoarele două manșe le-am pierdut pe o relaxare a noastră. Foarte importantă a fost în schimb revenirea noastră în setul al cincilea. Pentru noi victoria  va fi obligatorie și în retur. Un astfel de meci am mai trăit în urmă cu două sezoane  la Blaj, în finala Diviziei A1. A fost un meci de mare luptă, cu echipe de valori apropiate. Dar, oricum nu se compară cu o victorie în cupele europene. Trebuie să rămânem concentrați pentru jocul retur pentru că astfel am muncit degeaba la Pireu. Bucuria fetelor după primul duel cu Olympiacos a fost una moderată, normală”, ne-a declarat Dragoș Bizdrigheanu. Disputa retur dintre CSM și Olympiacos, va avea loc în Sala sporturilor din Târgoviște, pe 6 februarie. Pe de altă parte, în această după-amiază, formația dâmbovițeană va înfrunta în deplasare  Medicina Târgu Mureș, într-un joc ce va conta pentru etapa a 13-a a Diviziei A1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!