CSM Târgoviște, pas uriaș spre câștigarea titlului național la volei feminin! O nouă victorie obținută împotriva campioanei României

Publicitate

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște arată excelent la turneul de la Blaj, primul din faza a doua Diviziei A1. În această după-amiază, dâmbovițencele au făcut un pas uriaș spre câștigarea titlului național.

Beneficiind de o mare poftă de joc, târgoviștencele au dat de pământ cu marea rivală CSM Volei Alba Blaj, în cel mai dificil meci din cadrul acestui turneu. În partida cu campiona en-titre, elevele lui Caprara s-au impus cu 3-1 după o evoluție senzațională.

CSM Târgoviște a început în forță disputa și și-a adjudecat primul set cu 25-19. În următorul, în jocul dâmbovițencelor a apărut o mică relaxare fapt ce adus la pierderea acestuia cu 18-25. În schimb, în următoarele două reprize, Târgoviștea și-a arătat din nou adevărata față și s-a impus de fiecare dată cu 25-23 și 25-22.

Prin câștigarea celui mai important joc din cadrul turneului, CSM Târgoviștea se pregătește încet și sigur de o încoronare mult așteptată la finalul stagiunii.

Succesul de astăzi este cel de-al treilea pentru dâmbovițence obținut în acest sezon în fața campioanei României.

Mâine după-amiază în ultimul joc de la Blaj, CSM va înfrunta pe Dinamo București. Vineri, în primul joc, Târgoviștea a dispus de CS Medgidia cu 3-1.

Week-end-ul viitor, la Târgoviște, CSM va susține meciurile retur împotriva acelorași adversari.

După succesul de astăzi, Târgoviștea și-a consolidat poziția din fruntea clasamentului, ajungând la 68 de puncte, cu patru mai mult decât marea rivală Alba Blaj.

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!