CSM Târgoviște, la ultimele amicale dinaintea startului Diviziei A1 la volei feminin. O victorie și o înfrângere pentru dâmbovițence la un “triunghiular” în Ungaria

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște se pregătește cu pași repezi de startul noului sezon al Diviziei A1. Pe 5 octombrie, pe teren propriu, formația dâmbovițeană va debuta în campionat în compania lui CSM Medgidia.

Până la primul joc oficial, jucătoarele antrenate de Dragan Nesic trag tare la antrenamente în Sala Sporturilor. De asemenea, săptămâna trecută, târgoviștencele au participat la un “triunghiular” de verificare în Ungaria. În urma jocurilor susținute la Bekescsaba, CSM a bifat o victorie (3-0 cu Jaszberenyi) și o înfrângere (2-3 cu Swietelsky Bekescsaba).

Pe de altă parte, la turneul internațional “Chindia”, găzduit de Sala Sporturilor din Târgoviște, CSM a înregistrat o victorie (3-0 cu Ilbank Ankara) și două înfrângeri (1-3 cu Kaposvar și 1-3 cu Știința Bacău).

Pentru “triunghiularul” din Ungaria, Dragan Nesic a mizat pe un lot de jucătoare alcătuit din Rodica Buterez, Elena Litvochenko, Sabrina Muller, Gabriela Bălae, Katatina Vukmanovic, Ilka Van de Vyver, Diana Calotă, Alexandra Trică, Tanja Sredic, Ana Starcevic, Mihaela Pamfil și Ivana Prokopic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!