CRIMINALUL a fost găsit! Cine este autorul dublei crime de la marginea Târgoviştei | VIDEO

Publicitate

Poliţiştii au inclus mai multe persoane într-un cerc de suspecţi, care ar fi putut comite cele două crime de la marginea Târgovişte, care au şocat opinia publică. Pare să fi fost găsit, în sfârşit, făptaşul.

Este vorba de Mihai Gheorghe, în vârstă de 58 de ani, un mecanic din M11, care lucrează la un service auto la Ulmi, nu departe de locul unde au fost împuşcaţi cei doi bărbaţi. Bănuitul, care a fost dus la audieri, este şi vânător, iar, din câte se pare, în urma unor perecheziţii a fost găsit şi arma cu care ar fi fost împuşcaţi Gheorghe Ifrim şi angajatul acestuia Ion Neagu. Suspectul nu a recunoscut că i-ar fi omorât pe cei doi. Potrivit Evz.ro, anchetatorii sunt convinşi că el este cel care a tras, pentru că testele ADN de pe tuburile cartuşelor trase, găsite în locul crimei, corespund cu ADN-ul său.

Dacă va fi vinovat, acesta riscă o pedeapsă de 25 de ani sau închisoare pe viaţă. Mihai Gheorghe nu a oferit prea multe comentarii în faţa jurnaliştilor, însă a ţinut să menţioneze că vâna elefanţi.

Sursă video: adevarul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!