Conducătorii de la Urban Titu, în vizorul Comisei de Integritate de la FRF! Florin Tuiu: “Eu nu am fost chemat. Mi-am făcut mai mult rău”

Publicitate

Retragerea din campionat a fostei divizionare C Urban Titu nu a rămas fără urmări. Conducătorii de pe “Orășenesc” ar fi fost chemați la Comisia de Integritate a Federației Române de Fotbal pentru a da explicații cu privire la suspiciunile că jucătorii și antrenorii nu și-ar fi apărat corect șansele în ultimele meciuri înainte de a abdicarea din competiție. Fostul antrenor de la Urban a recunoscut și el în presa prahoveană că președintele Gheorghe Ioniță și vicepreședintele Florin Tuiu au fost chemați la Comisia de Integritate.

Pe de altă parte, Tuiu a transmis că el nu a fost chemat la această comisie pentru că nu mai era vicepreședintele grupării din Titu. “Eu nu am treabă cu așa ceva, atâta timp cât nu fac parte din structura clubului. Eu nu am fost chemat. Din câte am înțeles a fost chemat doar președintele. Din punctul meu de vedere nu am prea multe de zis. Și așa mi-am făcut mult rău. Nu mai vreau să aud despre fotbal și politică. Eu am făcut parte din structura clubului doar când a fost adus la echipă antrenor Silviu Dumitrescu. Doar atunci am făcut parte din structurile clubului, în rest niciodată. Nu am fost niciodată interesat sa fiu vicepreședinte la Titu, atâta timp cât sunt vicepreședinte la AJF Dmbovița”, ne-a declarat Florin Tuiu. Interesant va fi ce măsuri se vor lua Comisia de Integritate la FRF cu privire la oficialii clubului Urban Titu.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!