Concert extraordinar Fuego la Târgoviște

Publicitate

Surpriză pentru fanii artistului Paul Surugiu Fuego din Târgoviște!

După două concerte anulate din cauza pandemiei de COVID-19 și a condițiilor impuse, Fuego va concerta la Târgoviște chiar de Ziua Internațională a Femeii.

Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra organizează în data de 8 martie 2o22, ora 18, la Cinema Independența un concert extraordinar dedicat Zilei Internaționale a Femeilor, concert al cărui protagonist va fi îndrăgitul artist Paul Surugiu-Fuego.

Cu dor de scenă și de public, Fuego propune un concert extraordinar, cu premiere muzicale, dar și cu șlagăre bine cunoscute din repertoriul său.

 ”V-am promis că la începutul lui martie întâmpinăm primăvara împreună, cu muzica de dragoste, cu șlagărele mele și multe surprize! Voi concerta alături de band-ul meu, în cadrul spectacolului «Te regăsesc, primăvară»! Vom aduce un strop de bună dispoziție, emoție și romantism, cântece pe care le știți și le iubiți, dar și premiere, de care sigur vă veți îndrăgosti! Va fi un concert de stare, la care vreau să uitați de probleme și pentru câteva momente să vă bucurați de muzică!”, a declarat artistul.

Evenimentul va fi organizat  și se va desfășura cu respectarea normelor de prevenire și răspândire a virusului SARS- coV-2 și, așa cum am arătat, va fi găzduit de sala multifuncțională a Cinema Independența.

Doamnele beneficiază de acces gratuit la eveniment, pe bază de invitație, care se acordă în limita locurilor disponibile. Pentru domni, costul biletului este de 5o lei.

Relații la telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046; WhatsApp: 0799.759.012; E-mail: rezervari@tonybulandra.ro sau la Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43 (Program de lucru: M – D: 09.30 -17.30)

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!