Compania de Apă Târgovişte angajează!

Publicitate

Anunt post vacant BIOLOG/BIOCHIMIST in cadrul Laboratorului de Apa Potabila Targoviste
COMPANIA DE APA TARGOVISTE-DAMBOVITA SA – Târgovişte

S.C. Compania de Apa Targoviste-Dambovita S.A.

 

A N U N T

SC Compania de Apa Targoviste – Dambovita organizeaza in data de 11.10.2017 orele 09:00, la sediul sau din Targoviste, Bld. I.C.Bratianu, Nr. 50, concurs pentru ocuparea unui post vacant de BIOLOG/ BIOCHIMIST in cadrul LABORATORULUI APA POTABILA TARGOVISTE.

Candidatul ideal :

– Studii superioare de specialitate absolvite cu diploma in domeniul biologie/biochimie; – Cunostinte operare PC (Microsoft Office,Internet ).

Descrierea postului:

-Efectuarea de incercari specifice pe probe de apa potabila/bruta si asigurarea calitatii acestora conform standardelor si procedurilor specifice de lucru in vigoare;

– Redactarea si semnarea buletinele de analiza si raportarea acestora in timp util catre seful ierarhic;

– Efectuarea incercarilor in cadrul experimentelor de asigurare a calitatii rezultatelor in laborator.

1. In vederea inscrierii la concurs, candidatii vor depune la Biroul Resurse Umane al S.C. Compania de Apa Targoviste-Dambovita S.A., Bld. I.C. Bratianu, Nr.50, telefon 0245 614403 pana la data de 05.10.2017, orele 16:00, un dosar de inscriere cuprinzand urmatoarele documente:

– dosar cu sina; – cerere de inscriere la concurs; – curriculum vitae; – copia actului de identitate; – copii diplome de studii, calificari/specializari; – adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare.

Copiile de pe actele prevazute se prezinta insotite de documentele originale pentru a fi certificate pentru conformitatea cu originalul de catre secretarul comisiei de concurs din cadrul Biroului Resurse Umane sau in copii legalizate.

Vor fi acceptate numai dosarele care indeplinesc conditiile de mai sus.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!