Clipe de coșmar pentru o fetiță de 12 ani! A fost mușcată de un câine în drum spre școală

Publicitate

Momente dramatice pentru o fetiță de 12 ani! Vineri, micuța a trecut prin clipe grele, după ce a fost atacată de un câine în drum spre școala.

La scurt timp după incident, minora a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Fetița a fost mușcat de câine care a ieșit dintr-o curte.

Proprietarul animalului a fost identificat de jandarmi, care au întocmit actele de sesizare în acest caz. Potrivit Jandarmeriei Caraș-Severin, incidentul a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 7.50, în cartierul Marginea din municipiul Reșița.

“Pe timpul desfășurării misiunii de menținere a ordinii și liniștii publice în zona instituțiilor de învățământ, patrula de jandarmi a fost sesizată de un cadru didactic despre faptul că o fetiță în vârstă de 12 ani a fost mușcată pe timpul deplasării către școală.

Jandarmii cărășeni au luat legătura cu eleva, moment în care la fața locului a fost solicitat și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de poliție. După ce a fost acordat primul ajutor, jandarmii cărășeni au identificat și proprietarul câinelui, care avea domiciliul pe o stradă din apropierea unității de învățământ, pentru luarea măsurilor legale.

În situația de față, jandarmii cărășeni au întocmit actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzută de OUG 55/2002, privind câinii periculoși. Fetița a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Reșița, pentru investigații suplimentare și tratament adecvat”, au transmis jandarmii cărășeni, potrivit caon.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!