Circ în Liga a 4-a dâmbovițeană! Meci încheiat după cinci minute după ce una dintre echipe a rămas în șase jucători. “Își bat joc de competiție”

Publicitate

Ionuț Parghel
Bradul Moroeni a devenit de o bună perioadă de timp trompeta campionatului județean. Formația din nordul județului a ajuns în returul campionatului să nu mai țină cont de competiția în care evoluează și de regulile fair-play-ului.

Ajunsă într-o situație critică din punct de vedere financiar, echipa “pădurarilor” se face de râs aproape etapă de etapă prin comportamentul pe care îl arată pe teren. Pentru a nu suferi înfrângeri la scoruri astronomice, conducătorii Bradului recurg la tot feluri de tertipuri în returul campionatului. După ce în meciurile cu Olimpicii Ulmi (0-20) și Gloria Cornești (0-24) – meci întrerupt , ieri, în etapa a 26-a Ligii a 4-a, formația din Moroeni a ridicat prosopul după numai cinci minute, în meciul cu AS Coada Izvorului. Pentru a nu mai încasa o nouă căruță de goluri, la scorul de 1-0 pentru gazde, arbitrul meciului a fost nevoit să oprească meciul deoarece Bradul a rămas în doar șase jucători pe teren! La un astfel de lucru s-a ajuns din cauza faptului că gruparea din nordul județului a început jocul într-o formulă ce a cuprins doar șapte jucători, iar într-un interval foarte scurt de timp, doi dintre aceștia s-au accidentat subit. “E păcat ce face Moroeni. Ei își bat joc de competiție și nu mai țin cont de regulile fair-play-ului. În meciul cu AS Coada Izvorului a început jocul cu șapte jucători, după care apoi unul s-a dat accidentat. În astfel de condiții, arbitrul a fost nevoit să fluiere finalul jocului prematur. Bradul desconsideră competiția. Lucrurile nu trebuie să rămână așa cu această echipă. Comisia de Competiții și Disciplină trebuie să fie drastică cu o asemenea echipă. Nu-i înțeleg de ce nu se retrag, dacă nu mai au susținere financiară. Cert, e că am vorbit cu cineva de la echipă și mi-a transmis că încă mai există un mic sprijin din partea Primăriei Moroeni, iar primarul își dorește ca echipa să aibă continuitate”, ne-a declarat Florin Tuiu, observatorul meciului și vicepreședintele AJF Dâmbovița. Bradul Moroeni se află pe locul 16 în Liga a 4-a, cu 21 de puncte acumulate. Tot în runda a 26-a a campionatului, Flacăra Zăvoiu nu s-a prezentat în meciul, din deplasare, cu CSM Fieni. Cum mai multe echipe au ajuns să desconsidere competiția, reprezentații AJF Dâmbovița ar trebui să gândească o nouă strategie cu privire la eșalonul de elită al județului, iar noul campionat al Ligii a 4-a să cuprindă mai puține echipe.

Liga 4-a – Etapa a 26-a – Rezultate
Pierșinari – Colibași                  3-1
Ziduri –Ulmi                                3-2
Dragomirești – Brezoaele        2-1
IL Caragiale – Bucșani               2-1
Fieni – Zăvoiu                            3-0 (neprezentare echipa oaspete)
Coada Izvorului – Moroeni     1-0 (întrerupt în min. 5)
Gura Șuții – Ungureni               5-2
Petrolul Tgv. – Cornești            2-3
Ghimpați – Mătăsaru                3-0.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!