Chindia Târgoviște s-a înecat în Dunăre!

Publicitate

Ionuț Parghel
Seria de invincibilitate a Chindiei Târgoviște a luat sfârșit! După șapte meciuri consecutive fără înfrângere, gruparea dâmbovițeană a pierdut, neașteptat, în deplasare, cu Unirea Dacia Brăila, într-un joc ce a contat pentru etapa a 28-a.

Târgoviștenii au cedat cu fosta ocupantă a ultimului loc din Liga a 2-a cu 0-1, la capătul reușitei semnate de Anghelina în prima repriză, după o mare gafă a portarului Iustin Popescu! Dâmbovițenii au încercat în câteva rânduri restabilirea echilibrului pe tabelă, dar Zeița Fortuna s-a opus de fiecare, iar cea mai mare ocazie a fost irosită de Cherchez, când a șutat în transversală (63). Eșecul înregistrat pe malul Dunării va duce Chindia să se îndepărteze de primele două locuri, ocupate de Călărași și Hermannstandt, echipe ce vor susține astăzi meciurile din cadrul rundei 28. Chindia a arătat rău pe arena din Brăila, iar jocul târgoviștenilor a fost unul modest, unde de cele mai multe ori, elevii lui Nicu Croitoru au fost cu un pas în spatele adversarului. Înfrângerea cu Brăila a fost prima în acest an pentru Chindia și a doua în retur după cea cu UTA Arad, suferită în luna decembrie a anului trecut. Pe de altă parte, eșecul cu brăilenii a fost cel de-al patrulea pentru târgovișteni în acest sezon.

Unirea Dacia Brăila – Chindia Târgoviște 1-0 (1-0)

Marcator: Anghelina (17).

Unirea: Botaș – Gîț, Stănciulescu, Ghiocel, Nicola – Anghelina (81 Al. Pop), M. Dina – A. Manea (67 Niță), Cubleșan, Bucur (72 Covaciu) – Banyoi. Antrenor: Alin Pânzaru.

Chindia: Popescu – Cobotariu, Morariu (60 Neguț), Vătavu, Martac – Nisipeanu (63 Licu), L. Mihai, Rogoveanu, C. Stoica – D. Florea (88 Jurj), Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!