Chindia Târgoviște pierde din nou un jucător important! Mijlocașul care a marcat 4 goluri în ultimul sezon s-a înțeles cu FC Argeș

Publicitate

Chindia Târgoviște pierde un nou jucător important! Formația dâmbovițeană va rămâne din vară fără mijlocașul Denis Dumitrașcu (25 ani), jucător care ar fi bătut palma cu FC Argeș, la fel cum a făcut-o și colegul său Andrei Pițian (26 ani), potrivit Digi Sport.

În condițiile existente, disputa din această seară cu Viitorul Constanța, din barajul pentru Conference League, ar putea fi ultimul sau penultimul joc în tricoul Chindiei pentru cei doi jucători, dacă tehnicianul Emil Săndoi va apela la serviciile lor.

Denis Dumitrașcu se va despărți de Chindia după aproape patru ani și jumătate petrecuți la Târgoviște. În acest sezon, fotbalistul vâlcean a fost una dintre piesele de bază din angrenajul condus de Emil Săndoi, bifând un total de 38 de meciuri, jucate în toate competițiile. La capătul a 35 de meciuri jucate în Liga 1, în actuala stagiune, mijlocașul a marcat 4 goluri.

Cota de piață a jucătorului, conform Transfermarkt, este de 400 000 de euro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!