Cereri în căsătorie la festivitatea de absolvire a școlii de pompieri! Lacrimi și emoții, trăite de sute de tineri și familiile lor

Publicitate

Emoțiile au atins cote înalte, iar iubirea a plutit în aer pentru trei absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu”. Profitând din plin de momentul festiv dar și de faptul că iubitele lor nu bănuiau nimic, tinerii pompieri au pus la cale surprize de proporții pentru cele ce le-au furat inimile.

Astfel, pe durata festivității de absolvire, cei trei pompieri și-au cerut iubitele în căsătorie. „Am ales acest drum din dorința de a salva vieți. Știu că vor fi multe riscuri și provocări, însă alături de tine, va fi mult mai ușor să le depășesc. Vreau să fii lângă mine pentru totdeauna. Vrei să fii soția mea?” – a rostit unul dintre ei.

”Un alt moment emoționant al festivității a fost cel în care trei dintre proaspeții absolvenți și-au cerut în căsătorie iubitele. În ceea ce privește emoția trăită, vă lăsăm câteva poze pentru a putea înțelege fericirea și entuziasmul lor. Le transmitem și noi toate gândurile bune, sănătate, iubire și Casă de Piatră!”, se arată pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Începând de vineri, 23 septembrie, 296 de elevi au devenit pompieri în adevăratul sens al cuvântului, după festivitatea de absolvirea a Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu”. Acest moment reprezintă debutul lor într-o nouă lume, cea a eroilor care salvează vieţi şi bunuri, într-o continuă luptă contra-cronometru.

„Momente emoționante trăite la festivitatea de absolvire a elevilor Școlii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”, promoția noiembrie 2021 – septembrie 2022. Dragi colegi, să fiți rezistenți în fața obstacolelor și să înțelegeți că aveți abilitatea de a trece peste orice, cât timp scopul misiunii voastre va fi călăuzit de iubirea față de semeni”, se arată pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!