Caz înfiorător! Fetiță de 9 ani, violată de concubinul mamei și de un amic al acestuia. Martoră la unele dintre agresiuni a fost chiar mama copilei

foto arhivă
Publicitate

Caz înfiorător în județul Alba! O fetiță de doar 9 ani, din Aiud, a fost violată în repetate rânduri de concubinul mamei și de un amic de al acestuia. Se pare că, scenele s-ar fi petrecut chiar sub ochii mamei sale. După cele întâmplate, mama copilei a depus plângere la Poliție și atât ea, cât și cei doi bărbați, au fost arestați preventiv.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru agresiune sexuală, corupere sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorei.

„La data de 18 noiembrie 2022, poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca și ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată.

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul, ar fi agresat-o sexual pe minoră și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârșit asupra minorei fapte de agresiune sexuală și viol.

Pentru obținerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, polițiștii din Aiud, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului.

Măsura reținerii a fost luată și față de mama minorei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului”, se arată într-un comunicat IPJ Alba, potrivit alba24.4ro.

Fetița de 9 ani a fost preluată de Direcția pentru Protecția Copilului, iar acum beneficiază de un tratament psihologic.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!