Carrefour va face angajări în orașul Târgoviște! Vor fi puse la bătaie sute de locuri de muncă. Vezi ce posturi sunt disponibile

Publicitate

Ionuț Parghel

Grupul francez Carrefour, prezent pe piața locală, va începe în curând recrutarea pentr hypermarketul pe care îl va deschide în Mall Dâmbovița.

Renumita societate comercială pune la dispoziție numai puțin de 200 de posturi. Mai mult de atât, aceasta și-a făcut cunoscută intenția de a organiza o campanie de recrutare la nivel local, care va avea loc în perioada 11-15 februarie.

În mare parte, oferta se adresează persoanelor cu studii medii și cuprinde: măcelar, lucrător tehnic, lucrător rececție marfă, operator supraveghere, asistent vânzări, ambalator, lucrător comercial/universal, casier comercial, operator recepție clienți, bucătar (minim un an experiență), pizzer (minim un an experiență), shaormar (minim un an experiență), brutar (minim un an experiență), cofetar (minim un an experiență), patiser (minim un an experiență), preparator pește (minim un an experiență).

Cei care doresc să lucreze în hypermarketul Carrefor care va fi deschis în Mall Dâmbovița se pot înscrie apelând numărul de telefon 0800 0800 04. Interviurile vor avea loc în perioada 11-15 februarie, la Hotel Nova (strada Arsenalului, nr. 14), în intervalul orar 09.00 -14.00.

Anunțul cu sutele de locuri de muncă disponibile pe care le va oferi Carrefour a fost făcut chiar de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, pe pagina sa de Facebook. “Au apărut primele oferte de angajare aferete Mall Dâmbovița”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!