Campionat dificil pentru Flacăra Moreni şi FC Aninoasa. „Petrolul va fi o candidată certă la promovare”

Publicitate

Noul campionat al Ligii a 3-a va porni la drum în partea a doua a lunii august. Cel mai probabil, eșalonul al treilea va cuprinde cinci serii, formate din câte 16 echipe. Județul Dâmbovița va fi reprezentat în noua ediție de două formații: FC Aninoasa și Flacăra Moreni.

În schimb, situația lui Urban Titu rămâne incertă de a mai evolua la acest nivel, după ce stagiunea trecută a terminat pe loc retrogradabil. Gruparea pe “Orășenesc” ar mai putea juca în Liga a 3-a numai în cazul în care rămân locuri libere, iar FRF ar da ok-ul în acest sens. Foarte probabil, grupările dâmbovițene vor face parte tot din seria C3, acolo unde s-au regăsit și în ultimele sezoane.

Radiografii făcute de Cristian Bălașa și Gabriel Paraschiv  

Antrenorii echipelor dâmbovițene consideră că noul campionat al Ligii a 3-a va fi mult mai puternic, iar seria în care vor fi angrenate Aninoasa și Flacăra va fi una redutabilă. “Ne așteaptă un campionat mult mai puternic în comparație cu cel trecut. Vor fi echipe mai bune din toate punctele de vedere. Din ce am observat, majoritatea stau bine atât calitativ, cât și financiar. În mare seria va fi aceeași. Cel mai probabil din aceasta va face parte și Petrolul Ploiești. La promovare se vor bate Petrolul, Alexandria și Flacăra”, ne-a declarat Cristian Bălașa, tehnicianul Aninoasei.

De partea cealaltă, tehnicianul Moreniului, Gabriel Paraschiv consideră că noua stagiune se anunță una dificilă pentru formațiile dâmbovițene. “Un sezon care se anunță destul de greu pentru că mai mult decât sigur va face parte și Petrolul Ploiești. Echipa prahoveană va fi cu siguranță o candidată certă la promovare în Liga a 2-a, datorită tradiției și a bugetului impresionant de care dispune. Noi am avut un parcurs acceptabil si campionatul trecut din postura de nou-promovată”.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!