Bazinul didactic de înot din orașul Moreni, în faza de recepție. “Am făcut un nou pas pentru modernizarea și dezvoltarea municipiului”

Publicitate

Marți  a avut loc recepţia obiectivului de investiţii ,,Construcţie bazin didactic de înot”. Amplasat în zona blocurilor ANL, bazinul de înot a fost finanţat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare de 5.673.171,39 lei (fără TVA). Municipalitatea morenară a asigurat amplasamentul şi racordarea la reţelele de utilităţi publice.

La eveniment au participat Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, reprezentanţii constructorului, ai ISC Dâmboviţa şi ai Companiei Naţionale de Investiţii.

,,Am făcut un nou pas pentru modernizarea şi dezvoltarea municipiului Moreni. O investiţie publică importantă pentru viitorul copiilor noştri este de astăzi o realitate concretă: Bazinul didactic de înot. Sunt paşi importanţi pe care trebuie să-i facem doar împreună în toate domeniile în care administraţia publică are posibilitatea de a accesa programe de finanţare nerambursabilă.

Vreau să vă spun că acest bazin de înot a fost finanţat integral de Compania Naţională de Investiţii. Este un plus major pentru localitatea noastră cu atât mai mult cu cât dezvoltarea unei localităţi nu se poate face decât prin finanţări europene sau guvernamentale” a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!