Bătaie generală între jucători la un meci de județ! Nu au scăpat nici arbitrii, care au fost agresați de spectatori. Unul dintre tușieri a fost lovit cu pumnul în tâmplă

Publicitate

Scandalurile au revenit în fotbalul mic dâmbovițean. Haosul s-a remarcat pe mai multe arene din județ la început de octombrie. Bătaia a fost cuvântul de ordine la câteva meciuri din Liga a 5-a. Unul dintre stadioanele în care au putut fi văzute  clipe de groază a fost cel din Pietroșița.

La disputa dintre Voința Pietroșița – Flacăra Șuța Seacă arena s-a transformat în ring de box. La jumătatea actului secund, la scorul de 2-0 pentru Șuța Seacă, jucătorii echipei gazdă  s-au umflat în pene și au au “aruncat” mănușa adversarilor pe nepusă masă. Jucătorul cu numărul 8 l-a pocnit zdravăn pe un component de la Flacăra, după care s-a creat un meleu pe teren, care a fost completat ulterior cu numeroși spectatori din tribune. Cum spiritele nu s-au calmat arbitrul Alexandru Stan a fost nevoit să oprească jocul la scorul de 0-2. Imediat, cum a pus punct meciului, acesta a fost alergat până la vestiare de mai mulți jucători de la Pietroșița.  Cum nu l-a putut prinde pe central, aceștia au tăbărât pe asistentul Alexandru Negoiță, pe care l-au lovit cu pumnii în zona tâmplei. Din sursele noastre, se pare că agresorul tușierului a fost jucătorul cu numărul 7.

“A fost junglă pe arena din Pietroșița. Vin să urmăresc meciuri pe acest stadion din plăcere, dar ce am văzut astăzi (nr. duminică), am rămas șocat. Dintr-un simplu fault pe la mijlocul reprizei a doua s-a pornit o bătăie generală. Pentru început jucătorul cu numărul 8 de la gazde a lovit un adversar, iar apoi s-a creat o îmbulzeală din care reieșeau numai lovituri și de  o parte și de alta. Tot atunci, din tribună au năvălit mai mulți spectatori pe teren, porniți și ei tot pentru a lovi. Arbitrul central a fost alergat pănă la cabine, dar nu știu dacă a fost atins de cineva. În schimb, tușierul a fost lovit cu pumnul în zona capului de jucătorul cu numărul 7 de la Pietroșița. Este inadmisibil ce am putut vedea. Nu se poate juca fotbal în asemenea condiții. Am impresia că am fost la un meci de box și nu de fotbal. Curios e faptul de ce a fost lovit tușierul dacă nu au fost nici un fel de probleme de arbitraj”, ne-a declarat un spectator prezent la disputa din nordul județului.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!