Baschet feminin. Victorie nesperată pentru CSM Târgoviște în duelul cu Satu Mare

Publicitate

Echipa de baschet feminin CSM Târgoviște a obținut, sâmbătă, o victorie nesperată în fața lui CSM Satu Mare. Aflată la cel mai bun joc din acest sezon, formația dâmbovițeană a trecut de sătmărence cu scorul de 70-66. Disputa dintre cele două formații a contat pentru turneul 9 din LNBF și a avut loc în Sala “Ioan Valerian” din Târgoviște.

În partida cu gruparea din nord-vestul țării, echipa antrenată de Cătălin Tănase și-a arătat superioritatea în primul și în ultimul sfert, când a ieșit de fiecare dată victorioasă, cu 27-15 și 17-14. În schimb, în sferturile doi și trei, dâmbovițencele s-au recunoscut înfrânte cu 13-19 și 13-18.

După meciul cu Satu Mare, CSM Târgoviște a ajuns la al nouălea succes stagional. În jocul cu sătmărencele principalele marcatoare ale Târgoviștei au fost Ancuța Stoenescu (25 puncte) și Alina Chivu (23 p). De partea cealaltă, cele mai eficiente jucătoare au fost Claudia Monica Cuic și Patricia Lamae Bright, ambele sportive contabilizând câte 26 de puncte pe durata întâlnirii.

La capătul victoriei cu Satu Mare, CSM Târgoviște a urcat pe locul pe locul 5, cu 28 de puncte.

Inițial, sâmbătă, de la ora 16.00, în Sala “Ioan Valerian”, CSM Târgoviște trebuia să înfrunte pe CSU Rookies Oradea, dar jocul nu a mai avut loc după ce o persoană din cadrul clubului orădean a fost depistată pozitiv la testul COVID-19.

La scurt timp, oficialii FRB au decis ca tot în acea zi, dar de la ora 19.00, CSM Târgoviște să întâlnească Satu Mare, dispută ce fusese programată să se desfășoare duminică.

Conform protocolului, partida dintre CSM Târgoviște și CSU Rookies Oradea va fi reprogramată la o dată ulterioară, ce va fi stabilită de FRB.

 

CSM Târgoviște – CSM Satu Mare 70 – 66 (27-15, 13-19, 13-18, 17-14)

Marcatoare

Târgoviște: A. Croitoru 2, E. Petrof 5, A. Chivu 23, L. Toma 2, G. Irimia 11, A. Ghiță 2, A. Stoenescu 25.

Satu Mare: C. Cuic 26, P. Bright 26, T. Kilin 3, B. Goss 11.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!