Bărbat snopit în bătaie de soție cu o coadă de mătură. De la ce a pornit supărarea femeii

Publicitate

Caz incredibil într-o comună din județul Bistrița-Năsăud! Un bărbat a fost snopit în bătaie cu coada de matură de către soție, pe motiv că ar fi dat mâncare la animale fără să fie înștiințată.

Enervată la culme, femeia de 23 de ani a sărit la soţul ei cu coada măturii şi l-a lovit de mai multe ori. La întreaga scenă a asistat şi fetiţa lor de doar un an şi jumătate.

Deşi a fost bătut zdravăn, bărbatul a refuzat să meargă la spital, nu a depus plângere la poliţie şi nici nu a cerut ordin de protecţie.

“Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către soția acestuia în urma unui conflict spontan. În urma agresiunii bărbatul a refuzat transportul la spital, refuzând totodată și emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii”, au transmis polițiștii,  pentru bistrițeanul.ro.

Cazul este anchetat de oamenii legii care au deschis un dosar penal. Polițiștii care au intervenit pentru aplanarea conflictului,  cercetează femeia pentru violență în familie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!