Autorul dublei crime de la marginea Târgoviştei nu a fost încă depistat. În locuinţa unui bărbat s-au găsit componente pentru fabricarea cartuşelor de vânătoare

Publicitate

Au fost chemaţi la audieri zeci de vânători din judeţul Dâmboviţa, care ar fi putut avea legătură cu dubla crimă de la marginea Târgoviştei, unde doi bărbaţi au fost împuşcaţi mortal cu o puşcă de vânătoare.

Cercetările sunt îngreunate pentru că la faţa locului nu s-au găsit prea multe dovezi, iar alicele ar proveni de la o puşcă improvizată. Cum în judeţ sunt sute de oameni înregistraţi ca vânători şi nu pot fi audiaţi prea mulţi pe zi, va dura ceva până când ancheta va ajunge la finalizare. Între timp, criminalul ar putea fi plecat deja din ţară. Anchetatorii susţin că a fost vorba de o reglare de conturi, însă sunt destui oameni care cred că ar fi putut fi vorba de o reglare de conturi, de o crimă premeditată.

În timpul verificărilor, poliţiştii au descoperit la domiciliul unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din Gura Ocniţei, mai multe componente pentru fabricarea cartuşelor de vânătoare. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit la domiciliul celui în cauză mai multe componente pentru fabricarea cartuşelor de vânătoare. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fabricare sau asamblare de arme letale, de piese sau de muniţie pentru acestea, fără respectarea prevederilor legale. De asemenea, bunurile descoperite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, sună comuniicatul IPJ Dâmboviţa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!