Atenție! Se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în mai multe localități din Dâmbovița, joi, 15 aprilie

Publicitate

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița a programat sistări ale furnizării apei potabile în mai multe localități din Dâmbovița, joi, 15 aprilie.

Vă informăm că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești din comuna Dragomirești, în data de 15.04.2021, între orele 08.00 -16.00, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prevalate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca 72 de ore) vă recomandăm să fierbeți apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!