Asfaltări pe două drumuri județene dâmbovițene

Publicitate

În aceste zile, profitându-se de toamna caldă, se lucrează de zor pe drumul DJ 710A I. L. Caragiale – Moreni, dar și pe DJ 711A, sector, Săbiești – Colacu.

Prima arteră este contractată în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală – etapa a II-a, adică pe fonduri guvernamentale. Proiectul are o valoare totală de 7.056.684 lei. Lungimea tronsonului mai sus-amintit este de 7,488 km, iar la o lună și jumătate de la demararea lucrărilor, s-a finalizat execuția celui de-al doilea strat de asphalt. Urmează să se realizeze lucrări de amenajare a acostamentelor, podețe transversale, racordări cu drumurile laterale, montarea de elemente pentru siguranța circulației rutiere și executarea de marcaje longitudinale.
Celălalt obiectiv de investiții, îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 711A, sector, Săbiești – Colacu, se realizează cu finanțare comună: bugetul consiliului județean și în cadrul PNDL – etapa a II-a. Lungimea drumului reparat va fi în final de 7,812 km. Valoarea investiției este de 7.420.117,05 lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!