Antrenor nou la Urban Titu! “Sper să fac o treabă cât mai bună”

Mihai Dinu (foto dreapta)
Publicitate

Conducere tehnică nouă la Urban Titu! Divizionara C dâmbovițeană va fi pregătită în noul sezon de prahoveanul Mihai Dinu, un antrenor de numai 30 de ani. Gruparea de pe “Orășenesc” va reprezenta mai mult o provocare pentru tehnicianul care va antrena în paralel și la CS Cornu, componentă a Ligii a 4-a din Prahova.

Mihai Dinu a ajuns la Cornu în urmă cu trei ani, iar în aceste trei sezoane a făcut o pauză de cinci luni pentru că a mers să antreneze la o academie de fotbal din Palestina! Succesorul lui Silviu Dumitrescu pe banca tehnică a Urbanului își dorește să facă la Titu o echipă competitivă și una care să practice un joc plăcut.

“Am preluat echipa și sper să fac o treabă cât mai bună. Situația e puțin neplăcută atâta timp cât jucătorii au început târziu antrenamentele, lotul este unul subțirel, iar până acum băieții nu au susținut nici un amical. Cel mai important va fi ca până la începerea campionatului să ne mai mișcăm pe piața transferurilor pentru a completa lotul. Voi rămâne și la CS Cornu, pentru că și aici am început un proiect serios în urmă cu trei ani. Obiectivul meu la Titu e de a întineri și a forma o echipă care să joace un fotbal plăcut. Referitor la rezultate, o vom lua treptat, iar la finalul turului vom trage linie pentru a vedea cum stăm”, ne-a declarat noul antrenor al Urbanului.

Alte echipe antrenate de Dinu au mai fost Școala de Fotbal Euro-Africa și echipa de fotbal feminin FC Brazi. Ca jucător, acesta a evoluat la formații precum Școala de Fotbal Euro-Africa, ACU Arad, Aversa București, Viitorul Pucioasa și Petrolul Videle. Principalul obiectiv al Urbanului în noul campionat al Ligii a 3-a va fi evitarea retrogradării. Mihai Dinu își va alege în cel mai scurt timp și “secundul” cu care va colabora pe “Orășenesc”. Noul tehnician va aduce la Titu cel puțin 5 jucători din Prahova, București și Pitești pentru a completa lotul Urbanului în vederea noii stagiuni. Pe de altă parte, Ionică, Bărcănescu și Truță au ales să spună adio divizionarei C din sudul județului.
Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!