Andrei Grigore s-a oprit în sferturile Campionatului European de box. „M-au dezavantajat pe față. Am trăit o dezamăgire”

Publicitate

Dâmbovițeanul Andrei Grigore s-a oprit în sferturile de finală ale Campionatului European de box pentru juniori. Componentul lotului național al României și al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a ratat prezența în semifinale la categoria +80 de kilograme, cedând în fața unui sportiv din Bulgaria, țară care a organizat ediția din acest an a turneului final.

Grigore se pare că a dat totul în ring, dar deciziile mai puțin favorabile ale arbitrilor l-au dus pe pugilistul descoperit de Nicu Tamaș să piardă la puncte disputa cu oponentul său. “Deciziile arbitrilor mi-au lăsat un gust amar. M-au dezavantajat pe față. Eu cred că am fost mai bun decât bulgarul, dar deciziile arbitrilor au cântărit foarte mult. Nu mă așteptam să mă facă așa rău. Încerc să rămân în continuare puternic, chiar dacă după acest meci am trăit o dezamăgire. Pentru mine a fost experiență care mă va ajuta mult de aici înainte”, s-a exprimat Andrei Grigore. Pentru sportivul de la CSM prezența din Bulgaria a fost prima la un Campionat European.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele