Alexandru Arșinel s-a infectat cu Covid-19 la două luni după vaccin! Artistul și soția lui sunt internați în spital!

Publicitate

Artistul Alexandru Arșinel a confirmat faptul că s-a infectat cu Covid-19, atât el, cât și soția lui, deși au făcut vaccinul în urmă cu două luni. Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București este acum internat ca urmare a infecției, chiar dacă în luna ianuarie a făcut prima doză, iar în februarie a doua doză a serului Pfizer, scrie Antena3.ro.

Actorul în vârstă de 81 de ani speră că forma infecției sale este totuși este una ușoară, având în vedere că se luptă cu mai multe afecțiuni, între care și diabet. În 2013, Alexandru Arșinel, a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 a fost supus unei intervenții pe inimă, fiindu-i montat și un stent, scrie sursa citată.

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! (…)Dumneavoastră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare.  Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit Antena3.ro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!