Situaţie incredibilă la spitalul din Lugoj! Asistentele medicale plecau la muncă în Germania în timp ce figurau la serviciu!

Publicitate

Situaţie incredibilă la Spitalul Municipal din Lugoj, acolo unde asistentele medicale au pus la cale un plan prin care să obțină mai mulți bani pe lună, conform Expressdebanat.ro. Astfel, acestea erau plecate la muncă în Germania în timp ce figurau ca angajate ale spitalului.

Practica a fost descoperită de primarul orașului, Claudiu Buciu. Acesta povestește cum, văzând că una dintre asistente  și-a luat concediu medical, a sunat-o pentru a o chema a doua zi la primărie. Nu mare i-a fost surpriza când femeia i-a spus că nu poate veni, pentru că este plecată în Germania. De asemenea, cererea acesteia de concediu nu era înregistrată, ci lăsată la șefa ei, care ar fi trebuit să o înregistreze în cazul în care se sesiza cineva.

Conform spuselor primarului, această practică era des întâlnită în spital, iar asistentele se organizau atât de bine încât îndeplineau și treburile celei plecate pentru a nu se simți lipsa, iar apoi făceau cu schimbul, plecând în Germania pentru rotunjirea veniturilor, scrie Expressdebanat.ro.

Ca urmare a acestor fapte, managerul spitalului a fost sesizat pentru ca astfel de situații să nu se mai repete.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!