A fost emis ordinul de începere a lucrărilor. Până la Crăciun, Pucioasa va avea instalație de alimentare cu apă potabilizată

Publicitate

Primăria Pucioasa în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița au semnat contractul pentru realizarea investiției intitulate INSTALAȚIE DE ALIMENTARE CU APĂ POTABILIZABILĂ A STAȚIEI DE TRATARE A APEI PUCIOASA.

În urma aplicării procedurii simplificate, a fost desemnat executantul S.C. MOTRIS COMPANY S.R.L. Valoarea contractului de achiziție publică de lucrări este de 1.436.177 lei.

Termenul de executare a contractului este de 8 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, însă promisiunea constructorului este că până la Crăciun va fi făcută recepția investiției, mai ales că ordinul de începere a lucrărilor a fost deja emis.

”Cetățenii orașului Pucioasa și ai localităților limitrofe trăiesc de ani buni cu teama permanentă a faptului că furnizarea apei potabile poate fi sistată oricând.

Indiferent de anotimp, existau motive să ne temem! Seceta, înghețul, precipitațiile prea abundente ne dădeau fiori. Astăzi va pot anunța, dragi prieteni, că toate acestea vor rămâne o tristă amintire”, a precizat primarul orașului stațiune, Constantin Ana.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!