Andra Ioana Popescu, dâmboviţeanca care îşi donează ziua de naştere unei cauze nobile. „Mi-aş dona anii de până acum copiilor cărora nu le promite nimeni vârsta asta”

Publicitate
Distribuie

Andra Ioana Popescu este voluntar la MagiCAMP, încă de la începutului proiectului, iniţiat de Vlad Voiculescu şi Melania Medeleanu. Este vorba de o tabără organizată în comuna dâmboviţeană Brăneşti, destinată copiilor bolnavi de cancer.

MagiCAMP încearcă să le dea micuţilor înapoi din ceea ce le-a fost luat, adică multă joacă. Joacă la greu. Joacă luată în modul cel mai serios, pusă la cale împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați, entertaineri de top. Joacă într-un loc de vis, încărcat de toata magia taberelor trecute și pregatit pentru taberele și mai grozave ce vor urma. Joacă discret supravegheată de medici și personal de specialitate. Cățărări pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitație, pictură, sport, teatru, cântat la tobe și multe alte activități surpriză, toate gândite astfel încât fiecare copil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă. Toate acestea, spun iniţiatorii proiectului, ajută la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Îşi donează ziua de naştere

De fel din Pucioasa, pentru Andra Ioana Popescu MagiCAMP este un proiect de suflet, dovadă că se implică foarte mult. Luna viitoare va împlini 24 de ani, dar nu îşi doreşte cadouri pentru ea, ci pentru micuţii suferinzi, astfel că îşi dedică ziua de naştere lor. „Întotdeauna am preţuit oamenii care au fost alături de mine sufleteşte de ziua mea. Mi-aş dona anii de până acum (şi cei ce vor urma) copiilor cărora în prezent nu le promite nimeni vârsta asta. Însă, din păcate, încă nu s-a inventat maşinăria care să facă acest lucru. Aşadar, începând cu acest an mi-am propus să donez cadourile pentru Magicamp, proiectul meu de sulfet. Dat fiind faptul că fac 24 de ani, mi-am propus să strâng cel puţin 2400 de lei. Vă promit că îmbrăţişările şi gândurile bune îmi vor fi de ajuns până la anul. Mulţumesc!”, a transmis Andrea Ioana Popescu pe profilul personal de facebook.

Chiar dacă nu o cunoaşteţi pe Andra, îi puteţi face o bucurie de ziua sa de naştere, oferind o donaţie pentru micuţii bolnavi de cancer. Ar fi cel mai magic cadou! Donaţiile se pot face aici: http://magicamp.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4809

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!