Zona industrială și de servicii – Comișani, Ulmi, Văcărești – prinde tot mai mult contur. A fost semnat contractul

Publicitate

Ionuț Parghel

Ieri, în Sala “Vlad Țepeș” a Consiliulului Județean Dâmbovița s-a semnat un contract de asociere cu unitățile administrativ teritoriale – Comișani, Ulmi, Văcărești – în vederea realizării Planului Urbanistic Zonal – zonă industrială și de servicii și declararea acesteia de interes județean.

În momentul semnării contractului au fost prezenți primarii celor trei localități, Alexandru Oprea (președintele CJ Dâmbovița) și Teodor Bâte (arhitectul sef al Dâmboviței). Suprafața totală estimată a fi reglementată prin documenatația Planului Urbanistic este de 976, 24 de hectare pe teritoriul celor trei commune.

“Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat astăzi, 28 ianuarie 2020, contractul de asociere cu unitățile administrativ – teritoriale Comișani, Ulmi și Văcărești, în vederea realizării Planului Urbanistic Zonal – zona industrială și de servicii Ulmi – Văcărești – Comișani și declararea acesteia de interes județean. Evenimentul a avut loc în sala Vlad Țepeș a Consiliului Județean Dâmbovița, iar alături de primarii celor trei localități beneficiare a fost prezent și arhitectul-șef al județului, Teodor Bâte. Suprafața totală estimată a fi reglementată prin documentația Planului Urbanistic mai sus-amintit este de 976,24 hectare, din care 179.30 hectare pe raza comunei Comișani, 468,74 în comuna Ulmi și 328,20 hectare în comuna Văcărești.

Valoarea serviciilor necesare realizării contractului este de 550.000 lei, exclusiv TVA.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a subliniat importanța semnării acestui contract, atât din punct de vedere al reglementărilor urbanistice, cât și al reducerii timpului de așteptare pentru eliberarea avizelor și documentațiilor necesare investițiilor ce urmează a se realiza în zonă”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!