Ziua Z pentru fotbalul dâmbovițean! Emil Tudor sau Ionuț Iugulescu? Cine va fi noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița?

Publicitate

Ionuț Parghel
Așteptarea a luat sfârșit! Astăzi, de la ora 16.00, la Casa Sindicatelor din Târgoviște, au loc alegerile pentru șefia fotbalului dâmbovițean. Lupta pentru scaunul de președinte al AJF Dâmbovița se va  da între Emil Tudor, actualul președinte, Ionuț Iugulescu și Aurelian Godinac.

În schimb, marea bătălie va fi între Emil Tudor, principalul favorit, și Ionuț Iugulescu, un candidat lăsat cu ochii în soare de mai mulți oameni importanți în ultimele zile. Chiar dacă  duelul dintre cei doi se anunță a fi unul echilibrat, rămâne de văzut pe mâna cui vor merge reprezentații echipelor pentru următorii ani. În săptămâna premergătoare alegerilor niciunul dintre candidați nu a arătat că se teme de acest scrutin destul de important pentru viitorul fotbalului dâmbovițean. Sloganurile principaliilor favoriți au fost și ele destul de puternice pentru votanți. Emil Tudor a mers pe un mesaj destul de echilibrat “Un nou început”, iar Ionuț Iugulescu pe “Nimeni nu este mai presus de lege”. Așadar, după ce fiecare și-a făcut campanie pentru acest scrutin a mai rămas doar votul reprezentanților echipelor din județ. În ultimele zile bătălia dintre cei doi se aseamănă tot mai mult cu cea de la FRF, dintre Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu, când primul a ieșit învingător fără nici un fel de emoție. Mai mult de atât, la alegerile de astăzi, invitatul de seamă al lui Emil Tudor va fi chiar Răzvan Burleanu, șeful fotbalului românesc.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!