Ziua Internațională a Educației în Dâmbovița

Publicitate

Joi, 5 octombrie 2017, de Ziua Internațională a Educației, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, în Sala de Conferinţe, de la ora 11, se va desfăşura programul „Pedagogia – de la clasici la contemporani”.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” şi Liceul de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte.
Programul include următoarele prezentări: „Istoria şcolii dâmboviţene”, susţinută de Raluca Stan, elevă a Colegiului Naţional „Constantin Cantacuzino”; „Pedagogia – de la clasici la contemporani” – concurs de istorie a învăţământului dedicat elevilor de liceu, profil pedagogic; Momente muzicale în interpretarea elevilor Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte. Premiile concursului sunt asigurate de către Primăria Municipiului Târgovişte.
Joi, 5 octombrie, elevii și profesorii din România sărbătoresc Ziua Educației. Deși nu se fac ore, fiecare unitate de învățământ are libertatea să sărbătorească așa cum dorește această zi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!