Zilele… miniștrilor în Dâmbovița

Publicitate

Mai mulți miniștri din cabinetul Tudose se vor afla zilele acestea la Târgoviște și în Dâmbovița. Este vorba despre ministrul Transporturilor – Răzvan Cuc, ministrul Economiei – Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne – Carmen Dan și ministrul Sănătăţii – Florian Bodog, la care se adaugă dâmbovițenii Rovana Plumb (ministrul Fondurilor Europene) și Adrian Țuțuianu (ministrul Apărării Naționale).

Oficialii de la București au fost invitați la ceremoniile dedicate marii sărbători creștin-ortodoxe Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului, ale cărui moaște se găsesc la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște.
Dacă miniștrii Transporturilor și al MAI vor veni în vizită special pentru acest eveniment local deosebit de important, vizita ministrului Florian Bodog, care cuprinde două zile, va fi un prilej pentru domnia sa de a lua ”pulsul” sistemului sanitar din județ. Ministrul Sănătății are programate vizite la Sanatoriul Moroieni și la spitalele Pucioasa şi Gura Ocniţei (joi, 10 august) și la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte (vineri, 11 august). De asemenea, vizita în județul Dâmbovița a ministrului Economiei va fi și de lucru, domnia sa urmând să ajungă și la Automecanica Moreni, Uzina Mecanică Mija și Uzina Dragomirești.
Alături de acești înalți oaspeți, se vor mai afla directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale – Adrian Chesnoiu şi directorul Companiei Naţionale de Investiţii – Manuela Pătrăşcoiu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele