Zero lei pentru Primăria Aninoasa de la Guvern! Primarul comunei a “taxat” dur actuala guvernare. “Este perfect adevărat că nu suntem “galbeni”

Publicitate

Primarul comunei Aninoasa a fost extrem de acid la adresa Guvernului României, după ce instituția pe care o conduce nu a primit niciun fel de finanțare de la bugetul de stat. Vlăduț Niculae și-a arătat din plin nemulțumirea după ce Primăria Aninoasa a fost ocolită de guvernanții țării, care au oferit finanțări doar primarilor PNL. Într-un comentariu dur postat pe Facebook, Vlăduț Niculae susține că nu se va da bătut indiferent de obstacolele întâlnite și va munci în continuare alături de echipa din administrația locală din comuna Aninosa.

“Este perfect adevărat că nu suntem “galbeni” și guvernul ne-a oferit fabuloasa suma de 0 lei, dar asta nu ne împiedica să fim implicați, cinstiți, determinați și extrem de atenți la nevoile reale ale cetățenilor!

Trecem printr-o perioadă extrem de grea, o perioadă care ne-a învățat să nu mai avea așteptări “guvernamentale”, deși multe dintre proiectele noastre își așteaptă încă finanțarea!

DA, sunt un primar “începător”, la primul mandat și DA, încerc să construiesc în jurul meu o echipă tânără “fără experiență”, dar vizionară.

DA, nu putem face minuni, dar avem obiective mărețe și DA, nu ne putem lupta “corp la corp” cu un sistem, dar nu ne dăm bătuți și suntem mereu la muncă, pe teren, printre oamenii care nu au nici o vină “politică”, care au așteptări și care merita totul!

Fotografiile de mai jos sunt realizate azi în Săteni, Aninoasa și Viforâta, în zonele unde se lucrează!”, a transmis primarul comunei Aninoasa pe Facebook.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!