Vremea în Dâmbovița. Cum va fi de Paști

Publicitate

În ultima perioadă, vremea pare să o fi luat razna de tot și, dacă în urmă cu aproximativ trei săptămâni ne chinuiam cu zăpada și cu gheața, de câteva zile, soarele ne încălzește atât de mult, încât mulți dâmbovițeni au trecut deja la ținute de primăvară și chiar de vară.

Meteorologii anunță pentru aceste sărbători pascale o vreme normală din punct de vedere climatologic pentru această perioadă și este posibil ca ploile să ocolească județul de Paști. Probabilitatea de apariție a ploilor, pe arii restrânse și slabe cantitativ, va fi mai ridicată pe 7 aprilie și din nou între 11 și 15 aprilie, deci vremea de Paști va fi frumoasă. Chiar și dacă ne luăm și după cum se spune în popor că de Paști vremea este la fel ca în Duminica Floriilor, înseamnă că dâmbovițenii vor avea parte și de mult soare. Dar nu este nevoie să apelăm la metodele tradiționale, atâta timp cât meteorologii anunţă că o să avem vreme frumoasă și că duminică, de Paști, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade.

La munte, vremea va fi foarte plăcută, cu temperaturi pozitive chiar și noaptea și, de asemenea, cu precipitații ușoare, slabe cantitativ, pe 7 aprilie și din nou în intervalul 10-15 aprilie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!