VOLEI | Tot mai bine în amicale! CSM Târgoviște, peste Știința Bacău într-un test verificare

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a făcut spectacol în cel de-al treilea test de verificare. Formația dâmbovițeană a fost de neoprit la Bacău și a trecut de Știința, echipa din localitate, cu scorul de 3-0.

Succesul de la Bacău este al doilea în pregătiri pentru târgoviștence după cel bifat în Turcia împotriva lui Sarriyer Istanbul. Oficialii clubului au transmis după disputa cu Știința că CSM se află pe drumul cel bun, iar relațiile de joc încep să se consolideze în rândul echipei. “Echipa s-a mișcat bine. A fost un meci de pregătire pe care l-am abordat cu toată seriozitatea, iar rezultatul a fost unul pe măsură. În acest joc ne-am îndeplinit obiectivul de a omogeniza relațiile de joc. Suntem pe drumul cel bun și suntem încrezători că ne vom comporta în acest fel și în meciurile oficiale. Mă așteptam la o reacție mai bună din partea adversarului, știind că e o formație cu tradiție în România. Ne-au lipsit două jucătoare importante și cu siguranță vom arata și mai bine când vor apărea în lot. Am făcut o treabă bună la Bacău și suntem cu toți încrezători că putem închega o echipă bună în noul sezon”, ne-a declarat Dragoș Bizdrigheanu, team-managerul formației tâgoviștene. Săptămâna viitoare CSM va întâlni într-o dublă la Târgoviște pe SC Postdam, formație din prima liga germană.
Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (18-25, 24-26, 20-25)
CSM: Diana Calotă, Maila Collar, Veronika Hroncekova, Lianna Sybeldon, Lousi Sousa Ziegler, Erin Fairs, Alexandra Trică (L) – Ramona Marciu, Adina Roșca, Sylvia Wojcieska. Antrenor: Guillermo Naranjo.
Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele