VOLEI | Diana Calotă rămâne la Târgoviște! CSM și-a definitivat lotul de jucătoare pentru noul sezon

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște reia astăzi antrenamentele pentru noua stagiunea a Diviziei A1. Sub comanda antrenorului spaniol Guillermo Naranjo Hernandez se vor prezenta 12 jucătoare, iar majoritatea dintre ele au fost achiziționate în această vară.

Ultima noutate din cadrul lotului târgoviștean este reprezentată de Diana Calotă (31 ani). Oficialii clubului dâmbovițean au ajuns la un nou acord cu experimentata voleibalistă și au decis să-i prelungească înțelegerea contractuală. “Da, voi continua la Târgoviște”, a sunat o scurtă declarație a jucătoarei. Revenirea Dianei la echipă a dus CSM-ul să aibă dublură și pe postul de ridicător. Calotă a evoluat în ultimele patru sezoane la Târgoviște, iar în carieră a bifat patru titluri de campioană a României, cinci Cupe a României și o Supercupă a României. Pe lângă CSM, alte echipe cărora le-a mai îmbrăcat tricoul au fost CSU Metal Galați, Dinamo București și Tomis Constanța.
Veronika Hroncekova, Lenka Durr, Lousi Souza Ziegler, Danielle Smith, Erin Fairs, Lianna Sybeldon, Sylwia Wojcieska, Milagros Collar, Adina Roșca, Alexandra Trică, Ramona Marciu și Diana Calotă – lot jucătoare CSM Târgooviște pentru noul sezon.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele