Volei | CSM Târgoviște a început cu victorie campionatul | GALERIE FOTO

Publicitate

Echipa de volei feminin Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a început cu dreptul noul sezon al Diviziei A1. Formația dâmbovițeană nu a întâmpinat nici o emoție la debutul în campionat și a trecut de Penicilina Iași cu 3-1.

După două seturi câștigate la pas, cu 25-14, târgoviștencele au lăsat-o mai moale în setul al treilea, iar adversarul le-a taxat, învingând cu 25-23. În schimb, în runda a patra, CSM a defilat, impunându-se cu un categoric 25-10. La prima apariție oficială la Târgoviște, americanca Erin Fairs a fost MVP-ul trupei târgoviștene, contabilizând un total de 17 puncte. Tot la capitolul puncte câștigătoare s-a evidențiat și brazilianca Lousi Sousa Ziegler, care a realizat numai puțin de 16. Interesant a fost și faptul că antrenorul spaniel Guillermo Naranjo a apelat la serviciile tuturor jucătoarelor din lot.

CSM Târgoviște – Penicilina Iași 3-1 (25-14, 25-14, 23-25, 25-10)
CSM: L. Sousa Ziegler (16), L. Durr, V. Hroncekova (10), D. Smith (3), E. Fairs (17), A. Roșca (2), D. Calotă (1), A. Trică, L. Sybeldon (7), M. Collar (8), R. Marciu (6), S. Wojceska. Antrenor: Guillermo Naranjo.
Penicilina: M. Stângă, J. Cvijovic (13), A. Ursachi (3), G. Pintea, L. Stresina (2), A. Gagea (11), I. Andreica, M. Grabovetcaia (17), E. Milivojevic (2). Antrenor: Rareș Alexandru Puni.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele