VOLEI | CSM Târgoviște a făcut spectacol cu Potsdam | FOTO

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a încheiat în forță seria meciurilor amicale din perioada de pregătire. Formația dâmbovițeană a trecut cu 3-2 de SC Potsdam (Germania) și a arătat că este pregătită pentru debutul în noul campionat al Diviziei A1.

Trupa lui Guillermo Naranjo a afișat o nouă față în efectiv complet, iar venirile lui Danielle Smith și Lenka Durr au făcut din CSM să devină un echipă puternică. În disputa cu SC Potsdam, pe lângă victorie, fetele lui Naranjo au oferit un adevărat spectacol la fileu, aplaudat de spectatorii prezenți în Sala Sporturilor din Târgoviște. Pentru CSM, victoria cu Postdam a fost a treia în cadrul amicalelor jucate în perioada de pregătire. Pe 14 octombrie, în propriul fief, echipa târgovișteană va debuta în campionat, împotriva Penicilinii Iași.

CSM Târgoviște – SC Potsdam 3-2 (20-25, 25-20, 25-19, 23-25, 15-9)

CSM Târgoviște: Lousi Souza Ziegler (13 p), Veronika Hroncekova (12), Erin Fairs (28), Lianna Sybeldon (11), Milagros Collar (14), Lenka Durr, Danielle Smith (2), Diana Calotă (1), Alexandra Trică, Adina Roșca, Ramona Marciu, Sylwia Wojceska.
SC Potsdam: Marta Drpa (25), Ivona Svobodnikova (12), Marie Knauf (1), Antonia Stautz (1), Lisa Grunding (11), Anne Holzig (10), Sophie Dreblow, Denise Imoudu (3), Ljubica Kecaman, Natasa Cikiriz (14).

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!